Molitva za branitelje

2014.11.11.molitva.za.branitelje.04

Budimo uz naše branitelji kao što su oni nekoć bili uz nas. Molimo s njima i za njih. Donesimo im Božju radost, nadu, ljubav i živu vjeru svaku večer u 22 sata ispred Ministarstva gdje se održavaju molitve s njima i za njih. Molitve koje su započele stotine mladih studenata. Pridruži im se.

 

 

2014.11.11.molitva.za.branitelje.00

Bog nam je preko njih omogućio da danas imamo svoju domovinu. Budimo toga uvijek svjesni. Nikada to ne zaboravimo. Nikada im nemojmo prestati zahvaljivati na velikim djelima koja su učinili. Oni su primjer istinske žrtve i ljubavi. One ljubavi o kojoj govori Krist kada kaže da veće nitko nema od one koje je spremna položiti vlastiti život za svoje prijatelje. Nikada ne zaboravimo da je naša domovina satkana na nesebičnoj žrtvi i prolivenoj krvi brojnih heroja. Oni će zauvijek biti utkani u samo srce naše domovine, u njezine temelje i u naša srca. Ne zaboravimo one koji su položili svoj život za nas koji danas imamo priliku živjeti u Hrvatskoj. Ne zaboravimo one koji su preživjeli rat i danas trpe nepravdu. Njima pomozimo razgovorom, ljubavlju, susretljivošću, molitvom. Dođimo ispred Ministarstva i zahvalimo im na svemu. Recimo im da njihova žrtva nije bila uzaludna i da ćemo darovanu nam priliku za život u slobodnoj Hrvatskoj iskoristiti na pravi način.

 

 

2014.11.11.molitva.za.branitelje.01Ljubavlju Božjom preobražavajmo ovaj napaćeni narod i zemlju kako bi branitelji preko nas uvidjeli da Hrvatska ima budućnost. Donesimo im Božju radost, nadu, ljubav i živu vjeru svaku večer u 22 sata ispred Ministarstva gdje se održavaju molitve s njima i za njih. Molitve koje su započele stotine mladih studenata. Pridruži im se. Molimo za budućnost svih nas. Molimo za oprost neprijateljima koji upornu okreću glavu od ljubavi i istine. Molimo da barem neki od njih progledaju i da se obrate.

 

Živjela Hrvatska! Živjeli naši branitelji! Hvala im na svemu. Hvala Gospodinu na svakom našem branitelju. Neka dotakne svakoga od njih kao i njihove obitelji. Neka obilato nagradi svaku suzu i podnesenu nepravdu, po Kristu Gospodinu našemu i po Marijinom zagovoru. Amen.

 

fr. Ivan Dominik Iličić OP