Download sadržaj

Izazov istine br. 40 - online izdanje

2017.7.22. Izazov 1

 

Donosimo vam novi broj "Izazova istine(40.), glasila mladih hrvatskih dominikanaca, koji od danas možete pročitati i u online PDF izdanju ovdje. Tema broja je odnos Crkve i države, a kao i uvijek ima i drugog sadržaja. Želimo vam ugodno čitanje!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opširnije:Izazov istine br. 40 - online izdanje

Izazov istine br. 39 - online izdanje

2016.12.20.Izazov.Online

 

 

Dragi prijatelji,

donosimo vam novi broj "Izazova istine", glasila mladih hrvatskih dominikanaca, koji od danas možete pročitati i u online PDF izdanju.

 

Klikom na crveni link ispod ili na naslovnicu lijevo bit ćete preusmjereni na Dropbox gdje se nalazi online izdanje. Stranica će vam, ponekad, ponuditi mogućnost da se i sami registrirate na nju, ali to niste obvezni da biste čitali novi broj "Izazova" već jednostavno kliknite na x kako biste zatvorili prozorčić i počnite čitati. Nadamo se da ćete uživati.

 

čitaj "Izazov istine"

 

Opširnije:Izazov istine br. 39 - online izdanje

Izazov istine br.1(37)

2015.07.18.izazov.istine.37

 

Ovdje pogledajte i preuzmite novi broj Izazova istine, časopisa mladih hrvatskih dominikanaca. 

 

U ovome broju možete pročitati o temama iz područja teologije, povijesti književnosti, crkvene povijesti i filozofije, zaviriti u raznolikost i bogatstvo našega redovničkog života, s nama promišljati o intelektualno privlačnim i izazovnim stvarima te upoznati naše samostane u Gružu i na Korčuli. Uživajte u čitanju!

 

IZAZOV ISTINE god. 27. br. 1 (37)

Opširnije:Izazov istine br.1(37)

(DOWNLOAD) Reprint 'Gospine krunice' prigodom 70. godišnjice bombardiranja samostana Kraljice svete krunice u Zagrebu

2014.2.24.Gospina.krunica.01

U linku ispod donosimo vam PDF izdanje reprinta dominikanskog časopisa 'Gospina krunica' koji je izdan prije 70 godina nakon bombardiranja samostana Kraljice sv. krunice u kojem su poginula osmorica dominikanca i jedan naš zaposlenik u nakladi 'Istina'. Sve detalje o bombardiranju samostana i o životima poginule braće možete pročitati u ovom reprintu.

 

Gospina krunica - reprintano izdanje povodom 70. godišnjice bombardiranja samostana Kraljice sv. krunice

Opširnije:(DOWNLOAD) Reprint 'Gospine krunice' prigodom 70. godišnjice bombardiranja samostana Kraljice...

(DOWNLOAD) Izazov istine br.1(35)

2014.02.02.Izazov.istine.01

Ovdje možete skinuti posljednji izdani broj časopisa dominikanske braće-studenata. Uskoro će i ostali brojevi biti dostupni za download:

 

Izazov istine br.1(35)

 

Opširnije:(DOWNLOAD) Izazov istine br.1(35)

(DOWNLOAD) Strip o životu sv. Dominika

2014.01.19.Dominik.strip.01

 

Ovdje vam donosimo za slobodan download strip o životu sv. Dominika pod naslovom '...I Crkva se ne sruši' koji je nastao prema tekstu o. Pietra Lippinija i crtežima Daniela Giacobazzija, a hrvatsko izdanje je priredila s. Slavka Sente OP. Ovaj strip je dosada bio dostupan samo u papirnatom izdanju, a sada evo i u digitalnom s nadom da će biti na svesrdnu korist svima koji ga budu čitali. Zahvaljujemo s. Slavki Sente OP i sestrama dominikankama Kongregacije svetih Anđela Čuvara što su nam dopustili objaviti ovaj strip na 'Tragom istine'.

 

 

Strip 'Život sv. Dominika'

 

Opširnije:(DOWNLOAD) Strip o životu sv. Dominika